شاید آن مدیر وعده و وعیدی هم برای حل مشکلات بدهد اما پس از مدتی او هم با یک بدهی اضافه شده از سمت خود کنار می‌رود و باز روز از نو، روزی از نو. اینبار خطیر مدیریت جدید استقلال بدهی این باشگاه را بیش ا...

شاید آن مدیر وعده و وعیدی هم برای حل مشکلات بدهد اما پس از مدتی او هم با یک بدهی اضافه شده از سمت خود کنار می‌رود و باز روز از نو، روزی از نو.

اینبار خطیر مدیریت جدید استقلال بدهی این باشگاه را بیش از ۶۰۰ میلیارد می‌داند و استقلال را به عنوان ورشکسته تحویل گرفته است.

آیا واقعا باشگاه استقلال با این همه بدهی برای مدیری لذت بخش است که با قبول مسئولیت حاضر می‌شود کوهی از مشکلات را به دوش بکشد و با ناتوانی و سپس اعتراض و گلایه و تجمع هواداران یا مجبور به استعفا بشود یا برکنار شود؟!

به واقع این صندلی مدیریت این باشگاه به قول علی خطیر ورشکسته چه چیز جذابی دارد که این مدیران حاضر می‌شوند باز به این باشگاه وارد شوند و نسبت به تجربه گذشته شان در یک پستی بالاتر قبول مسئولیت کنند.

باشگاه استقلال مدیری می‌خواهد که بتواند با تمام بدهی‌های موجود و مشکلات مانند آوار ریخته شده آنچنان محکم بایستد و مثل یک جنگجو مبارزه کند که هواداران استقلال به وجودش افتخار کنند.

مدیری که حداقل در یک دهه گذشته باشگاه استقلال به خود ندیده است و هواداران آبی را هر فصل کلافه و سردرگم کرده است.

محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد

منبع : منبع